10 september 2024

10 geheimen van veilige software op maat

Bij DMVH draait alles om maatwerk. We zijn een IT-bedrijf dat gelooft dat elke organisatie uniek is en daarom unieke oplossingen verdient. Of je nu kleine aanpassingen wilt of volledige systemen die precies passen bij de noden van jouw bedrijf, wij staan voor je klaar. Wat altijd op de eerste plaats komt – samen met functionaliteit – in al die creativiteit en flexibiliteit, is veiligheid.

IT-security is vandaag de dag niet iets dat je er op het einde nog even bijplakt. Nee, je moet er vanaf het allereerste moment rekening mee houden. Elke dag verschijnt er een nieuwe dreiging aan de horizon. Hackers worden slimmer, data is steeds gevoeliger en de impact van een beveiligingsincident kan enorm zijn. Bij DMVH weten we hoe belangrijk het is om van bij het begin goed na te denken over de beveiliging van software, zeker als het gaat om maatwerk.

Veel bedrijven vragen ons waarom we zo’n nadruk leggen op veiligheid. Het antwoord is simpel: de software die DMVH bouwt, gaat om veel meer dan gewoon een werkende oplossing. Het gaat om vertrouwen. Jouw bedrijf, jouw klanten en jouw data moeten in veilige handen zijn. Maatwerksoftware biedt hier vaak unieke voordelen. Niet omdat die inherent veiliger is, maar omdat hij specifiek gebouwd is voor jouw noden, jouw processen, en jouw infrastructuur. Met maatwerksoftware kunnen we héél precies afstemmen wat er nodig is, zonder de onnodige extra’s die je bij standaardsoftware vaak wel krijgt, willen of niet.

We schreven deze whitepaper in de overtuiging dat security geen geheimzinnige, ontoegankelijke wereld hoeft te zijn. We willen onze kennis en ervaring delen. Niet alleen om te laten zien waar we mee bezig zijn, maar vooral om mensen aan het denken te zetten. Door de juiste keuzes te maken – keuzes die rekening houden met jouw specifieke situatie – kun je vaak veel veiliger werken dan je zou denken. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

In deze whitepaper delen we praktische tips, inzichten en ervaringen die we hebben opgedaan in de ontwikkeling van maatwerksoftware voor verschillende sectoren. We geloven dat als je vroeg nadenkt over veiligheid, als je de juiste maatregelen neemt en blijft investeren in onderhoud en audits, je niet alleen goed beschermd bent, maar ook een sterke basis legt voor de toekomst van je bedrijf.

Hopelijk inspireert deze tekst je om anders te kijken naar IT-security en zie je in dat maatwerksoftware niet alleen flexibiliteit en kracht biedt, maar ook kansen biedt om je beveiliging nauwkeurig af te stemmen op de echte risico’s die jouw bedrijf loopt. We willen je meenemen in onze wereld, zodat je zelf kunt bepalen wat voor jouw bedrijf de beste keuzes zijn.

Veel leesplezier, en hopelijk geeft deze whitepaper je de inzichten die je nodig hebt om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Je kan ook kijken en luisteren naar een gesprek over IT-veiligheid op maat met David Geens en Koen De Mol.




De kracht van verbonden software

Bedrijven vertrouwen steeds vaker op allerlei softwarepakketten voor hun dagelijkse activiteiten. Hoewel ze krachtig zijn binnen hun eigen domein, kampen veel bedrijven met een groeiend probleem: deze pakketten communiceren niet goed met elkaar.

3 september 2024

Niet alleen het management heeft dashboards nodig: voordelen voor de werkvloer

Dashboards zijn niet alleen voor het management; ze verbeteren ook de besluitvorming en samenwerking op de werkvloer. Realtime gegevens via schermen en tablets verhogen de transparantie, betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers. Ontdek hoe DMVH op maat gemaakte oplossingen biedt voor uw bedrijfsrapportage.

4 juni 2024

Hoe maatwerksoftware de bouwsector transformeert: vermijd de nadelen van Excel en Access

In de bouwsector is efficiëntie cruciaal. Toch vertrouwen veel bouwbedrijven nog steeds op Excel-lijsten, Excel-planningen en Access-databases om hun dagelijkse werkzaamheden te beheren. Hoewel deze tools op het eerste gezicht handig lijken, kunnen ze op de lange termijn aanzienlijke nadelen met zich meebrengen. In dit artikel bespreken we deze nadelen en laten we zien hoe maatwerksoftware van DMVH uw bouwbedrijf kan transformeren.

20 mei 2024

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x